Meniu
Cosul Meu

Journal Blog RSS Feed

01 iul. Accesorii pentru sezonul nunților
0 14
Sunt șanse mari să fii invitată măcar la o nuntă vara aceasta, după 2 ani de pandemie în care astfel de evenimente au fost puse puțin pe pauză. Punem pariu că ești încântată, gata să te gătești și să îmbraci din nou în cele mai classy și elegante outfit-uri. Pe lângă rochia pe care ai ales-o (sau co..
29 iun. 5 trenduri ale verii în materie de genți
0 21
E oficial vară, iar odată cu ea, ne scoatem din dulap rochiile vaporoase, pantalonii scurți, crop topurile și sandalele. Și bineînțeles, nu e nimic mai potrivit pentru a completa ținuta decât o geantă statement. Dintre toate culorile, formele și modelele din care putem alege sezonul acesta, care sun..
30 mai 10 lucruri despre costume
0 349
Costumul - o ținută elegantă, impunătoare, ce denotă clasă. O aparență ce iese în evidență și exprimă bun gust. Astăzi expunem câteva lucruri interesante despre costume.Perioada Victoriană reprezintă perioada în care au început să apară costumele, secolul 19 mai exact.Ceea ce noi definim astăzi ca f..
24 mai 10 lucruri despre pălării
0 156
               Pălăriile - simbol al eleganței, notă de rafinament, plus de valoare.Astăzi, amintim câteva lucruri pe care noi le considerăm interesante despre pălării. Te invităm să afli mai multe despre acest accesoriu curajos și impunător.Prima pictură ce includea o pălărie a fost descoperită înt..
30 apr. Anii '70
0 85
    Atunci când vine vorba de modă, în mod sigur nu uităm de unde am plecat. Stilurile continuă să revină și să se remodeleze în prezent. Astfel, 2022 redefinește anii 70. Un trend îndrăzneț, colorat și plin de patternuri, compus din: rochii cu imprimeuri indiene, tricouri cu cravată, blugi hugger, ..
28 apr. Portofelul perfect
0 74
De ani de zile, portofelele ne fac viața de zi cu zi mai ușoară prin punerea la dispoziție a unei modalități simple și practice de transportare a actelor, bancnotelor, monedelor și a micilor lucruri esențiale. Dar cât de multe știm despre aceste accesorii? Haideți să facem o mică trecere în revistă ..
01 apr. Culoarea anului
0 129
        După cum ne-am obișnuit deja, cei de la Pantone desemnează anual o culoare favorabilă ce ajunge rapid în garderobele noastre. Din dorința de a nu rămâne în urmă, încercăm să ne conformăm și să ținem pasul cu aceste schimbări dinamice.      Totuși, considerăm că fiecare dintre noi este un mic..
20 mar. Perfect Match
0 121
Perfect MatchAstăzi reflectăm complexitatea și eleganța femeilor prin asortarea perfectă a accesoriilor. Impecabil până la cel mai mic detaliu, un look impunător se conturează prin atenta îmbinare a tuturor elementelor. Fiecare aspect trebuie luat în calcul, fiecare nuanță, cusătură, material.Pentru..
09 feb. Interviu cu Zoria
1 189
În spatele Zoria se ascund ore de muncă și plăcere. Acum, a venit timpul să vă introducem povestea noastră, cum ne-am format și ce ne dorim. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru? Un interviu sincer alături de Alice, fondatoarea Zoria. Spune-ne puțin despre tine. De unde a apărut dorința de ..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00