Meniu
Cosul Meu

Journal Blog RSS Feed

28 feb. Tendinte de Streetwear în 2024
0 3
Explorarea accesoriilor în moda urbană scoate la iveală un univers în care detaliile nu doar completează, ci definesc stilul personal. În acest cadru divers, pălăriile cu atitudine, mănușile elegante, gențile de piele ecologică și eșarfele pline de culoare își asumă roluri principale, aducând o prof..
29 ian. Culoarea anului 2024  - peach fuzz
0 144
Cu fiecare an, culoarea anunțată de experții în design și modă devine o sursă de inspirație pentru creativitate și schimbare. În 2024, trendurile ne îndeamnă să îmbrățișăm o nuanță îmbietoare și caldă: Peach Fuzz. Această nuanță delicată și reconfortantă aduce cu sine un amestec subtil de prospețime..
13 dec. 5 cadouri de Crăciun cu care nu vei da greș
0 136
De sărbători, în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi, fiecare dintre noi visează la acele cadouri care să aducă zâmbete sincere și momente de fericire autentică. Știm că pentru mulți forfota din magazine este copleșitoare și poate nu știi nici încotro să mergi în găsirea cadoului perfect, a..
20 nov. 3 accesorii în care merită să investești de Black Friday
0 135
Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, vedem cum natura își schimbă treptat nuanțele, iar garderoba noastră ar trebui să o urmeze în consecință. În acest sezon, ne îndreptăm spre o paletă de culori caracterizată de tonuri călduroase și pământii, care aduc cu sine o atmosferă reconfortantă și..
24 oct. Accesoriile maro - un must have al sezonului de toamnă
0 151
Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, vedem cum natura își schimbă treptat nuanțele, iar garderoba noastră ar trebui să o urmeze în consecință. În acest sezon, ne îndreptăm spre o paletă de culori caracterizată de tonuri călduroase și pământii, care aduc cu sine o atmosferă reconfortantă și..
29 sept. 5 Genți Versatile: cele mai bune opțiuni pentru o garderobă minimalistă
0 159
5 Genți Versatile: cele mai bune opțiuni pentru o garderobă minimalistăGențile versatile reprezintă baza unei garderobe minimaliste, care reprezintă o tendință tot mai populară în zilele noastre. Aceasta implică reducerea la minimum a hainelor și accesoriilor din dulap, păstrând doar elementele esen..
31 aug. 4 tipuri de genți care să nu îți lipsească în sezonul de toamnă-iarnă ’23-’24
1 87
Cu tranziția către anotimpurile reci, garderoba noastră începe să se reinventeze pentru a se potrivi cu schimbările de vreme și stil. În centrul acestei transformări se află accesoriile, care nu doar completează ținutele noastre, ci reflectă și personalitatea fiecăreia dintre noi. Printre acestea, s..
31 iul. Ținuta de festival: ce accesorii nu trebuie să îți lipsească?
3 129
Vara este în toi, așa că mintea ne zboară la vacanțe, mai mult timp petrecut în aer liber, la mare și, mai ales, la mult așteptatele festivaluri. Și cum acestea nu sunt doar despre muzică, ci și despre modă, întrebarea inevitabilă apare: "Ce ținută ar trebui să abordez la un astfel de eveniment?". F..
30 iun. Ținuta de seară - cum alegem geanta elegantă, potrivită pentru petrecere?
0 182
Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. De fapt, nu există prieten mai bun decât o geantă potrivită. Fie că vorbim despre gențile de zi sau cele de seară, acest accesoriu este unul indispensabil atât pentru rolul lui practic, căci poți duce cu tine toate lucrurile importan..
29 mai 8 sfaturi pentru a prelungi durata de viață a genților
0 907
Adesea, tindem să ignorăm lucrurile aparent mărunte care, de fapt, ne pot fi de mare ajutor. Un astfel de exemplu sunt gențile. Acestea nu doar că se potrivesc cu ținutele noastre și păstrează la îndemână toate lucrurile de care avem nevoie, ci sunt și o modalitate excelentă de a ne diferenția oriun..
28 apr. Care sunt curelele care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă?
0 177
Pentru a obține o ținută masculină perfectă, accesorizarea reprezintă un element important indiferent de stilul ales. Câteva dintre cele mai utilizate accesorii includ cureaua, cravata, butonii, acul de cravată, batista și ceasul. În rândurile de mai jos, vom împărtăși câteva informații interesante ..
29 mar. Cum ne alegem geanta în funcție de siluetă
0 407
Poate îți pare neimportant și te gândești că geanta ne-o alegem în funcție de preferințe, de culoare, de funcționalitate, de momentul zilei, de stil, de zona outfitului, dar, în aceeași măsură, silueta este un aspect de care ar trebui să ții cont pentru ca ținuta să fie una armonioasă. Mai jos, vrem..
Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00