Meniu
Cosul Meu
Comanda acum si primesti cadou un Produs Surpriza!

Journal Blog RSS Feed

30 mai Cum să integrezi motivele florale în garderobă
0 94
Imaginează-ți că este o zi obișnuită de primăvară. Soarele a început să încălzească trotuarele, iar tu ai în plan să întâlnești orașul față în față. Dintr-o dată, alegerea unui simplu accesoriu floral îți transformă complet spiritul și ținuta. Așa începe povestea ta cu Colecția Flowers de la Zoria, ..
30 apr. Paleta Primăverii 2024: Integrarea culorilor de sezon în accesoriile tale
0 120
Paleta Primăverii 2024: Integrarea culorilor de sezon în accesoriile talePrimăvara este un anotimp al renașterii și al culorilor vibrante, iar moda primăverii 2024 nu face excepție de la această regulă. După o iarnă lungă și cenușie, este timpul să îmbrățișăm culorile vii și să le integrăm în garder..
18 mar. Must-have de Primăvară: Accesorii care transformă orice ținută
0 137
Must-have de Primăvară: Accesorii care transformă orice ținutăPrimăvara este anotimpul renașterii și al reinventării, iar în modă, acest lucru înseamnă introducerea de accesorii care aduc un suflu nou oricărei ținute. În această perioadă a anului, când natura își reia culorile, garderoba noastră mer..
28 feb. Tendinte de Streetwear în 2024
0 924
Explorarea accesoriilor în moda urbană scoate la iveală un univers în care detaliile nu doar completează, ci definesc stilul personal. În acest cadru divers, pălăriile cu atitudine, mănușile elegante, gențile de piele ecologică și eșarfele pline de culoare își asumă roluri principale, aducând o prof..
29 ian. Culoarea anului 2024  - peach fuzz
0 196
Cu fiecare an, culoarea anunțată de experții în design și modă devine o sursă de inspirație pentru creativitate și schimbare. În 2024, trendurile ne îndeamnă să îmbrățișăm o nuanță îmbietoare și caldă: Peach Fuzz. Această nuanță delicată și reconfortantă aduce cu sine un amestec subtil de prospețime..
13 dec. 5 cadouri de Crăciun cu care nu vei da greș
0 178
De sărbători, în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi, fiecare dintre noi visează la acele cadouri care să aducă zâmbete sincere și momente de fericire autentică. Știm că pentru mulți forfota din magazine este copleșitoare și poate nu știi nici încotro să mergi în găsirea cadoului perfect, a..
20 nov. 3 accesorii în care merită să investești de Black Friday
0 161
Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, vedem cum natura își schimbă treptat nuanțele, iar garderoba noastră ar trebui să o urmeze în consecință. În acest sezon, ne îndreptăm spre o paletă de culori caracterizată de tonuri călduroase și pământii, care aduc cu sine o atmosferă reconfortantă și..
24 oct. Accesoriile maro - un must have al sezonului de toamnă
0 183
Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, vedem cum natura își schimbă treptat nuanțele, iar garderoba noastră ar trebui să o urmeze în consecință. În acest sezon, ne îndreptăm spre o paletă de culori caracterizată de tonuri călduroase și pământii, care aduc cu sine o atmosferă reconfortantă și..
29 sept. 5 Genți Versatile: cele mai bune opțiuni pentru o garderobă minimalistă
0 186
5 Genți Versatile: cele mai bune opțiuni pentru o garderobă minimalistăGențile versatile reprezintă baza unei garderobe minimaliste, care reprezintă o tendință tot mai populară în zilele noastre. Aceasta implică reducerea la minimum a hainelor și accesoriilor din dulap, păstrând doar elementele esen..
31 aug. 4 tipuri de genți care să nu îți lipsească în sezonul de toamnă-iarnă ’23-’24
1 368
Cu tranziția către anotimpurile reci, garderoba noastră începe să se reinventeze pentru a se potrivi cu schimbările de vreme și stil. În centrul acestei transformări se află accesoriile, care nu doar completează ținutele noastre, ci reflectă și personalitatea fiecăreia dintre noi. Printre acestea, s..
31 iul. Ținuta de festival: ce accesorii nu trebuie să îți lipsească?
3 153
Vara este în toi, așa că mintea ne zboară la vacanțe, mai mult timp petrecut în aer liber, la mare și, mai ales, la mult așteptatele festivaluri. Și cum acestea nu sunt doar despre muzică, ci și despre modă, întrebarea inevitabilă apare: "Ce ținută ar trebui să abordez la un astfel de eveniment?". F..
30 iun. Ținuta de seară - cum alegem geanta elegantă, potrivită pentru petrecere?
0 205
Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. De fapt, nu există prieten mai bun decât o geantă potrivită. Fie că vorbim despre gențile de zi sau cele de seară, acest accesoriu este unul indispensabil atât pentru rolul lui practic, căci poți duce cu tine toate lucrurile importan..
Afişare 1 - 12 din 36 (3 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00