Meniu
Cosul Meu

David Jones Paris

Geanta Crossbody Bej Cu Curea Din Lant Si Element Metalic
Nou
Geantă cu bandulieră metalică aurie. Curea de umăr nereglabilă și nedetașabilă ce poate fi purtată în 2 moduri. Închidere cu element de siguranță. Element metalic de efect pe clapetă. Geanta Crossbody Bej Cu Curea Din Lanț Și Element Metalic este un accesoriul minimalist, în..
152,00 Lei
Geanta Crossbody Crem Cu Curea Din Lant Si Element Metalic
Nou
Geantă cu bandulieră metalică aurie. Curea de umăr nereglabilă și nedetașabilă ce poate fi purtată în 2 moduri. Închidere cu element de siguranță. Element metalic de efect pe clapetă. Geanta Crossbody Crem Cu Curea Din Lanț Și Element Metalic este un accesoriul minimalist, î..
152,00 Lei
Geanta Crossbody Maro Cu Curea Din Lant Si Element Metalic
Nou
Geantă cu bandulieră metalică aurie. Curea de umăr nereglabilă și nedetașabilă ce poate fi purtată în 2 moduri. Închidere cu element de siguranță. Element metalic de efect pe clapetă. Geanta Crossbody Maro Cu Curea Din Lanț Și Element Metalic este un accesoriul minimalist, î..
152,00 Lei
Geanta Crossbody Mov Cu Curea Din Lant Si Element Metalic
Nou
Geantă cu bandulieră metalică aurie. Curea de umăr nereglabilă și nedetașabilă ce poate fi purtată în 2 moduri. Închidere cu element de siguranță. Element metalic de efect pe clapetă. Geanta Crossbody Mov Cu Curea Din Lanț Și Element Metalic este un accesoriul minimalist, în..
152,00 Lei
Rucsac Sebastian Negru Cu Buzunare
Nou Stoc epuizat
        Rucsac cu aspect de piele naturală. Mărime medie. Două toarte lungi reglabile. Model combinat cu țesătură amestec.        Rucsacul Sebastian Negru Cu Buzunare este unul all- black, foarte practic ș..
162,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00