Meniu
Cosul Meu

Port-documente piele naturala

Portofel tip pasaport Mabel alb vanilie
-10 %
Vanilia rezoneaza perfect cu personalitatile uimitoare, foarte elegante. Cu dimensiuni extinse si spatiu interior dedicat pentru 7 sloturi in care puteti depozita documente sau carduri, acest portofel pasaport este fabricat din piele naturala, 100% de calitate.Se inchide cu usurinta si confortabil, ..
97,00 Lei 108,00 Lei
Portofel tip pasaport Mabel bordo
-10 % Stoc epuizat
Gratie, culoare, durabilitate si eleganta - acestea sunt atributele care descriu cel mai bine noul nostru portofel. Dintr-o colectie noua, premium, portofelul pasaport realizat din piele surprinde printr-o impartire interioara de efect, cu 7 sloturi disponibile pentru carduri si documente, care pot ..
97,00 Lei 108,00 Lei
Portofel tip pasaport Mabel cognac
-10 % Stoc epuizat
O combinatie uimitoare de culoare si functionalitate intr-un portofel extrem de elegant, fabricat din piele naturala de calitate premium. Design atemporal, piele placuta, fina si moale la atingere. Interior compartimentat inteligent cu 7 sloturi in care pot fi pastrate documente sau carduri. Sloturi..
97,00 Lei 108,00 Lei
Portofel tip pasaport Mabel negru
-10 %
Iata unul din cele mai frumoase portofele pe care le poti avea acum. Negru, croit cu o cusatura perfecta in linie si usor contrastanta, acest portofel are dimensiuni ideale pentru posete, genti, rucsacuri. Fabricat din piele fina, moale si rezistenta, acest portofel impresioneaza si prin compartimen..
97,00 Lei 108,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00