Meniu
Cosul Meu

TRANSPORT GRATUIT ORICE PRODUS! Promotie valabila pana pe 04 decembrie!

Port chei

Port Chei Caro Portocaliu
Nou
Piele veritabilă. Design simplu. Se deschide asemenea unei cărți. Prezintă în interior două sloturi pentru purtarea cardurilor. Prezintă în interior 7 clame din metal pentru prinderea cheilor. Închidere cu capsă.Port Chei-ul Caro Portocaliu înlesnește utilizarea cheilor..
83,00 Lei
Port Chei Caro Galben
Nou
Piele veritabilă. Design simplu. Se deschide asemenea unei cărți. Prezintă în interior două sloturi pentru purtarea cardurilor. Prezintă în interior 7 clame din metal pentru prinderea cheilor. Închidere cu capsă.Port Chei-ul Caro Galben înlesnește utilizarea cheilor și ..
83,00 Lei
Port Chei Caro Camel
Nou
Piele veritabilă. Design simplu. Se deschide asemenea unei cărți. Prezintă în interior două sloturi pentru purtarea cardurilor. Prezintă în interior 7 clame din metal pentru prinderea cheilor. Închidere cu capsă.Port Chei-ul Caro Camel înlesnește utilizarea cheilor și c..
83,00 Lei
Port Chei Caro Bleumarin
Nou
Piele veritabilă. Design simplu. Se deschide asemenea unei cărți. Prezintă în interior două sloturi pentru purtarea cardurilor. Prezintă în interior 7 clame din metal pentru prinderea cheilor. Închidere cu capsă.Port Chei-ul Caro Bleumarin înlesnește utilizarea cheilor ..
83,00 Lei
Port Chei Caro Verde
Nou Stoc epuizat
Piele veritabilă. Design simplu. Se deschide asemenea unei cărți. Prezintă în interior două sloturi pentru purtarea cardurilor. Prezintă în interior 7 clame din metal pentru prinderea cheilor. Închidere cu capsă.Port Chei-ul Caro Verde înlesnește utilizarea cheilor și c..
83,00 Lei
Port Chei Isaia Vanilie Cu Capsa
Stoc epuizat
       Piele naturală. Design elegant, compact. Piele naturală. Accesoriu unisex. Cusături la vedere. Interiorul rezervat inelelor metalice de care se prind cheile.      Port Chei-ul Isaia Vanilie Cu Capsă are detalii metalice ext..
74,00 Lei
Port Chei Isaia Verde Cu Capsa
Stoc epuizat
       Piele naturală. Design elegant, compact. Piele naturală. Accesoriu unisex. Cusături la vedere. Interiorul rezervat inelelor metalice de care se prind cheile.      Port Chei-ul Isaia Verde Cu Capsă are detalii metalice exter..
74,00 Lei
Port Chei Nino Maro-Cafea Cu Accesoriu Metalic
Stoc epuizat
Fabricat din piele naturală. Fin la atingere. Cusătură perfectă. Durabil și rezistent la uzură.Port Chei Nino Maro-Cafea Cu Accesoriu Metalic este un model unisex și poate fi purtat în geantă, în buzunar, în borsetă sau într-un rucsac. Dimensiuni: 12x7x2cm.Detalii interioare: 2 slot-uri card, 6..
62,00 Lei
Port Chei Isaia Negru Cu Capsa
Stoc epuizat
       Piele naturală. Design elegant, compact. Piele naturală. Accesoriu unisex. Cusături la vedere. Interiorul rezervat inelelor metalice de care se prind cheile.      Port Chei-ul Isaia Negru Cu Capsă are detalii metalice exter..
74,00 Lei
Port Chei Isaia Cognac Cu Capsa
Indisponibil
       Piele naturală. Design elegant, compact. Piele naturală. Accesoriu unisex. Cusături la vedere. Interiorul rezervat inelelor metalice de care se prind cheile.      Port Chei-ul Isaia Cognac Cu Capsă are detalii metalice exte..
74,00 Lei
Port Chei Nino Negru Cu Accesoriu Metalic
Stoc epuizat
Fabricat din piele naturală. Fin la atingere. Cusătură perfectă. Durabil și rezistent la uzură.Port Chei Nino Negru Cu Accesoriu Metalic este un model unisex și poate fi purtat în geantă, în buzunar, în borsetă sau într-un rucsac. Dimensiuni: 12x7x2cm.Detalii interioare: 2 slot-uri card, 6 acce..
62,00 Lei
Port Chei Nino Grena Cu Accesoriu Metalic
Stoc epuizat
Fabricat din piele naturală. Fin la atingere. Cusătură perfectă. Durabil și rezistent la uzură.Port Chei Nino Grena Cu Accesoriu Metalic este un model unisex și poate fi purtat în geantă, în buzunar, în borsetă sau într-un rucsac. Dimensiuni: 12x7x2cm.Detalii interioare: 2 slot-uri card, 6 acce..
62,00 Lei
Port Chei Nino Cognac Cu Accesoriu Metalic
Stoc epuizat
Fabricat din piele naturală. Fin la atingere. Cusătură perfectă. Durabil și rezistent la uzură.Port Chei Nino Cognac Cu Accesoriu Metalic este un model unisex și poate fi purtat în geantă, în buzunar, în borsetă sau într-un rucsac. Dimensiuni: 12x7x2cm.Detalii interioare: 2 slot-uri card, 6 acc..
62,00 Lei
Port Chei Nino Camel Cu Accesoriu Metalic
Stoc epuizat
Fabricat din piele naturală. Fin la atingere. Cusătură perfectă. Durabil și rezistent la uzură.Port Chei Nino Camel Cu Accesoriu Metalic este un model unisex și poate fi purtat în geantă, în buzunar, în borsetă sau într-un rucsac. Dimensiuni: 12x7x2cm.Detalii interioare: 2 slot-uri card, 6 acce..
62,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00