Meniu
Cosul Meu

Port card

Este un portofel intr-o nuanta electrica care va va imbunati starea de spirit si care va oferi mai multa incredere in fortele proprii. Acest port pentru carduri intr-o nuanta inedita de albastru deschis se potriveste perfect in orice context, permitandu-va sa va organizati si sa va transportati card..
61,00 Lei
Port card din piele naturala cu finisaje elegante si atentie sporita la detalii - alegerea ideala pentru un cadou de succes. Portul de carduri alcatuit din 2 comparrtimente principale si 6 compartimente auziliare pentru carduri, prevazut cu buzunare ascunse si de dimensiuni extrem de reduse, va fi u..
61,00 Lei
Nu exista loc de compromisuri atunci cand alegeti un port carduri durabil, rezistent la ochii nedoriti si cu o protectie imbatabila impotriva tuturor conditiilor din mediul inconjurator. Acest portofel din piele originala la exterior ajuta la protectia si conservarea documentelor moderne si exential..
61,00 Lei
Veti fi absolut uimita de calitatea acestui port de carduri din piele originala care se descrie printr-un design impunator si un sistem de prindere cu ajutorul unei capse ascunse, un ansamblu elegant si clasic pentru orice femeie. Va intampina cu 6 compartimente din poliester pentru carduri care va ..
61,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)