Meniu
Cosul Meu

TRANSPORT GRATUIT ORICE PRODUS! Promotie valabila pana pe 04 decembrie!

Palarii Fetru Fedora

Pălăria Cora Verde Fedora Cu Detaliu Animal-Print este o pălărie cu design extrem de frumos, cu detalii textile superbe aplicate pe exterior, un model elegant, realizat dintr-un fetru rezistent și confortabil în utilizare.Toate aceste detalii fac din această pălărie  una din..
78,00 Lei
Pălăria Cora Maro Roșcat Fedora Cu Detaliu Animal-Print este o pălărie cu design extrem de frumos, cu detalii textile superbe aplicate pe exterior, un model elegant, realizat dintr-un fetru rezistent și confortabil în utilizare.Toate aceste detalii fac din această pălărie  u..
78,00 Lei
Pălăria Cora Cognac Fedora Cu Detaliu Animal-Print este o pălărie cu design extrem de frumos, cu detalii textile superbe aplicate pe exterior, un model elegant, realizat dintr-un fetru rezistent și confortabil în utilizare.Toate aceste detalii fac din această pălărie  una di..
78,00 Lei
Adaugă o notă de stil ținutelor tale cu Pălăria Belle Neagră Fedora Cu Detaliu Auriu!Vei arata impecabil, accesoriul metalic auriu fiind detaliul care va face diferența.Compoziție: Viscoza 100%, fetru de calitate superioară.Mărime universală.Se reglează cu șnur interior.Lățimea b..
78,00 Lei
Adaugă o notă de stil ținutelor tale cu Pălăria Belle Bej Fedora Cu Detaliu Auriu!Vei arata impecabil, accesoriul metalic auriu fiind detaliul care va face diferența.Compoziție: Viscoza 100%, fetru de calitate superioară.Mărime universală.Se reglează cu șnur interior.Lățimea boru..
78,00 Lei
Adaugă o notă de stil ținutelor tale cu Pălăria Belle Verde Fedora Cu Detaliu Auriu!Vei arata impecabil, accesoriul metalic auriu fiind detaliul care va face diferența.Compoziție: Viscoza 100%, fetru de calitate superioară.Mărime universală.Se reglează cu șnur interior.Lățimea bo..
78,00 Lei
Adaugă o notă de stil ținutelor tale cu Pălăria Belle Cognac Fedora Cu Detaliu Auriu!Vei arata impecabil, accesoriul metalic auriu fiind detaliul care va face diferența.Compoziție: Viscoza 100%, fetru de calitate superioară.Mărime universală.Se reglează cu șnur interior.Lățimea b..
78,00 Lei
Adaugă o notă de stil ținutelor tale cu Pălăria Belle Maro Roșcat Fedora Cu Detaliu Auriu!Vei arata impecabil, accesoriul metalic auriu fiind detaliul care va face diferența.Compoziție: Viscoza 100%, fetru de calitate superioară.Mărime universală.Se reglează cu șnur interior.Lăți..
78,00 Lei
Adaugă o notă de stil ținutelor tale cu Pălăria Belle Albastră Fedora Cu Detaliu Auriu!Vei arata impecabil, accesoriul metalic auriu fiind detaliul care va face diferența.Compoziție: Viscoza 100%, fetru de calitate superioară.Mărime universală.Se reglează cu șnur interior.Lățimea borului: ..
78,00 Lei
Pălărie stil bucket. Fetru de calitate. Diametru reglabil.Pălăria Clara Mov Bucket-Hat este soluția ideală pentru a face față cu stil celor mai reci temperaturi.Disponibilă în 6 variante de culoare: bej, negru, grena, maro, gri și mov.Compoziție: Lână 70% + Viscoza 30%.Mărime universală.Se reglează ..
98,00 Lei
Alege atitudinea potrivită pentru fiecare look cu Pălăria Joy Olive Fetru Model Cowboy.Cu forma ei atemporală se potrivește tuturor stilurilor și nu trece niciodată neobservată, făcând să fii admirată de toți participanții la festival!Compoziție 100% polyester, fetru de calitate ..
54,00 Lei
Alege atitudinea potrivită pentru fiecare look cu Pălăria Joy Camel Fetru Model Cowboy.Cu forma ei atemporală se potrivește tuturor stilurilor și nu trece niciodată neobservată, făcând să fii admirată de toți participanții la festival!Compoziție 100% polyester, fetru de calitate ..
54,00 Lei
Alege atitudinea potrivită pentru fiecare look cu Pălăria Joy Bordo Fetru Model Cowboy.Cu forma ei atemporală se potrivește tuturor stilurilor și nu trece niciodată neobservată, făcând să fii admirată de toți participanții la festival!Compoziție 100% polyester, fetru de calitate ..
54,00 Lei
Alege atitudinea potrivită pentru fiecare look cu Pălăria Joy Bej Fetru Model Cowboy.Cu forma ei atemporală se potrivește tuturor stilurilor și nu trece niciodată neobservată, făcând să fii admirată de toți participanții la festival!Compoziție 100% polyester, fetru de calitate su..
54,00 Lei
Pălărie stil bucket. Fetru de calitate. Diametru reglabil.Pălăria Clara Maro Bucket-Hat este soluția ideală pentru a face față cu stil celor mai reci temperaturi!Disponibilă în 6 variante de culoare: bej, negru, grena, maro, gri și mov.Compoziție: Lână 70% + Viscoza 30%.Mărime universală.Se reglează..
98,00 Lei
Pălărie stil bucket. Fetru de calitate. Diametru reglabil.Pălăria Clara Bej Bucket-Hat este soluția ideală pentru a face față cu stil celor mai reci temperaturi!Disponibilă în 6 variante de culoare: bej, negru, grena, maro, gri și mov.Compoziție: Lână 70% + Viscoza 30%.Mărime universală.Se reglează ..
98,00 Lei
Palarie Cora Maro Fedora Cu Detaliu Animal-Print
Stoc epuizat
Pălăria Cora Maro Fedora Cu Detaliu Animal-Print este o pălărie cu design extrem de frumos, cu detalii textile superbe aplicate pe exterior, un model elegant, realizat dintr-un fetru rezistent și confortabil în utilizare.Toate aceste detalii fac din această pălărie  una din ..
78,00 Lei
Palarie Cora Bej Fedora Cu Detaliu Animal-Print
Stoc epuizat
Pălăria Cora Bej Fedora Cu Detaliu Animal-Print este o pălărie cu design extrem de frumos, cu detalii textile superbe aplicate pe exterior, un model elegant, realizat dintr-un fetru rezistent și confortabil în utilizare.Toate aceste detalii fac din această pălărie  una din c..
78,00 Lei
Palarie Cora Neagra Fedora Cu Detaliu Animal-Print
Stoc epuizat
Pălăria Cora Maro Neagră Fedora Cu Detaliu Animal-Print este o pălărie cu design extrem de frumos, cu detalii textile superbe aplicate pe exterior, un model elegant, realizat dintr-un fetru rezistent și confortabil în utilizare.Toate aceste detalii fac din această pălărie  u..
78,00 Lei
Palarie Belle Maro Cafea Fedora Cu Detaliu Auriu
Stoc epuizat
Adaugă o notă de stil ținutelor tale cu Pălăria Belle Maro Cafea Fedora Cu Detaliu Auriu!Vei arata impecabil, accesoriul metalic auriu fiind detaliul care va face diferența.Compoziție: Viscoza 100%, fetru de calitate superioară.Mărime universală.Se reglează cu șnur interior.Lățim..
78,00 Lei
Palarie Clara Gri Bucket-Hat
Stoc epuizat
Pălărie stil bucket. Fetru de calitate. Diametru reglabil.Pălăria Clara Gri Bucket-Hat este soluția ideală pentru a face față cu stil celor mai reci temperaturi!Disponibilă în 6 variante de culoare: bej, negru, grena, maro, gri și mov.Compoziție: Lână 70% + Viscoza 30%.Mărime universală.Se reglează ..
98,00 Lei
Palarie Joy Neagra Fetru Model Cowboy
Stoc epuizat
Alege atitudinea potrivită pentru fiecare look cu Pălăria Joy Neagră Fetru Model Cowboy.Cu forma ei atemporală se potrivește tuturor stilurilor și nu trece niciodată neobservată, făcând să fii admirată de toți participanții la festival!Compoziție 100% polyester, fetru de calitate..
54,00 Lei
Palarie Joy Albastra Fetru Model Cowboy
Stoc epuizat
Alege atitudinea potrivită pentru fiecare look cu Pălăria Joy Albastră Fetru Model Cowboy.Cu forma ei atemporală se potrivește tuturor stilurilor și nu trece niciodată neobservată, făcând să fii admirată de toți participanții la festival!Compoziție 100% polyester, fetru de calitate superioară.M..
54,00 Lei
Palarie Clara Neagra Bucket-Hat
Stoc epuizat
Pălărie stil bucket. Fetru de calitate. Diametru reglabil.Pălăria Clara Neagră Bucket-Hat este soluția ideală pentru a face față cu stil celor mai reci temperaturi!Disponibilă în 6 variante de culoare: bej, negru, grena, maro, gri și mov.Compoziție: Lână 70% + Viscoza 30%.Mărime universală.Se r..
98,00 Lei
Palarie Clara Bordo Bucket-Hat
Stoc epuizat
Pălărie stil bucket. Fetru de calitate. Diametru reglabil.Pălăria Clara Bordo Bucket-Hat este soluția ideală pentru a face față cu stil celor mai reci temperaturi!Disponibilă în 6 variante de culoare: bej, negru, grena, maro, gri și mov.Compoziție: Lână 70% + Viscoza 30%.Mărime universală.Se regleaz..
98,00 Lei
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00