Meniu
Cosul Meu

Genti bucket bag

Geanta Camel Tip Sac Cu Geometrie
Nou
Geantă tip sac din țesătură sintetică, tricotată. Portofel în interior, din țesătură. Model bucket-bag. Bicoloră, în două nuanțe de maro. Curea de umăr ajustabilă și reglabilă. Închidere prin intermediul unui fronseu. Geantă Camel Tip Sac Cu Geometrie.&nb..
159,00 Lei
Geanta Bej Tip Sac Cu Geometrie
Nou
Geantă tip sac din țesătură sintetică, tricotată. Portofel în interior, din țesătură. Model bucket-bag. Bicoloră, în două nuanțe de bej. Curea de umăr ajustabilă și reglabilă. Închidere prin intermediul unui fronseu. Geantă Bej Tip Sac Cu Geometrie. ..
159,00 Lei
Geanta Neagra Tip Sac Cu Geometrie
Nou
Geantă tip sac din țesătură sintetică, tricotată. Portofel în interior, din țesătură. Model bucket-bag. Bicoloră, negru&alb. Curea de umăr ajustabilă și reglabilă. Închidere prin intermediulunui fronseu. Geantă Neagră Tip Sac Cu Geometrie. Dimensiuni: 18X24X14 ..
159,00 Lei
Geanta Bleumarin Tip Sac Cu Geometrie
Nou
Geantă tip sac din țesătură sintetică, tricotată. Portofel în interior, din țesătură. Model bucket-bag. Bicoloră, bleumarin&crem. Curea de umăr ajustabilă și reglabilă. Închidere prin intermediulunui fronseu. Geantă Bleumarin Tip Sac Cu Geometrie. Dimensiuni: 18X24X..
159,00 Lei
Geanta Roz Tip Sac Cu Cusatura
Nou
Geantă tip sac. Tighel în aceeași nuanță, decorativ, frontal. Mâner scurt. Curea tip bandulieră. Curea ajustabila și detașabilă. Închidere cu șnur. Aceesorii metalice aurii.Geanta Roz Tip Sac Cu Cusătură este lucrată din imitație cu aspect de piele botalată, într-o singură culoare. Dimensiuni p..
145,00 Lei
Geanta Alba Tip Sac Cu Cusatura
Nou
Geantă tip sac. Tighel în aceeași nuanță, decorativ, frontal. Mâner scurt. Curea tip bandulieră. Curea ajustabila și detașabilă. Închidere cu șnur. Aceesorii metalice aurii.Geanta Albă Tip Sac Cu Cusătură este lucrată din imitație cu aspect de piele botalată, într-o singură culoare. Dimensiuni ..
145,00 Lei
Geanta Maro-Cognac Tip Sac Cu Cusatura
Nou
Geantă tip sac. Tighel în aceeași nuanță, decorativ, frontal. Mâner scurt. Curea tip bandulieră. Curea ajustabila și detașabilă. Închidere cu șnur. Aceesorii metalice aurii.Geanta Maro-Cognac Tip Sac Cu Cusătură este lucrată din imitație cu aspect de piele botalată, într-o singură culoare. Dime..
145,00 Lei
Geanta Bej Tip Sac Cu Cusatura
Nou
Geantă tip sac. Tighel în aceeași nuanță, decorativ, frontal. Mâner scurt. Curea tip bandulieră. Curea ajustabila și detașabilă. Închidere cu șnur. Aceesorii metalice aurii.Geanta Bej Tip Sac Cu Cusătură este lucrată din imitație cu aspect de piele botalată, într-o singură culoare. Dimensiuni p..
145,00 Lei
Geanta Verde Tip Sac Cu Cusatura
Nou
Geantă tip sac. Tighel în aceeași nuanță, decorativ, frontal. Mâner scurt. Curea tip bandulieră. Curea ajustabila și detașabilă. Închidere cu șnur. Aceesorii metalice aurii.Geanta Verde Tip Sac Cu Cusătură este lucrată din imitație cu aspect de piele botalată, într-o singură culoare. Dimensiuni..
145,00 Lei
Geanta Leila Bucket Neagra
-25 %
Geanta Leila Bucket Neagră este învăluită într-un design minimalist cu doua nuante subtil și perfect combinate și cu un sistem de închidere șnur chic.Dispune de un compartiment suficient de generos în care să puteți depozita o serie de accesorii favorite și necesare în fiecare zi, cât și de un ..
96,50 Lei 129,00 Lei
Geanta Ilona Cognac Bucket-Bag
-25 %
Creată din piele ecologică. Sistem practic de închidere tip șnur. Model generos, elegant. Geanta Ilona Cognac Bucket-Bag. Accesorii aurii, elegante. Logo David Jones, discret.Versatilă. Plăcută la atingere.Dimensiuni: 22x24x20 cm (Lungime x Înălțime x Lățime).Detalii interioare: 1 compartiment,..
104,50 Lei 139,00 Lei
Geanta Ilona Maro Bucket-Bag
-25 %
Creată din piele ecologică. Sistem practic de închidere tip șnur. Model generos, elegant. Geanta Ilona Maro Bucket-Bag. Accesorii aurii, elegante. Logo David Jones, discret.Versatilă. Plăcută la atingere.Dimensiuni: 22x24x20 cm (Lungime x Înălțime x Lățime).Detalii interioare: 1 compartiment, 1..
104,50 Lei 139,00 Lei
Geanta Alma Verde Bucket-Bag
-40 %
Geanta Alma Verde Bucket-Bag. Nuanță plăcută. Model bucket-bag. Închidere tip șnur. Accesoriu franjurat. Buzunar cu închidere cu fermoar, atașat în interior. Extra: un mic portofel. Selivrează cu curea de umăr, reglabilă și detașabilă. Manufacturată în Italia.Dimensiuni..
179,50 Lei 299,00 Lei
Geanta Alma Rosie Bucket-Bag
-40 %
Geanta Alma Roșie Bucket-Bag. Nuanță plăcută. Model bucket-bag. Închidere tip șnur. Accesoriu franjurat. Buzunar cu închidere cu fermoar, atașat în interior. Extra: un mic portofel. Selivrează cu curea de umăr, reglabilă și detașabilă. Manufacturată în Italia.Dimensiuni..
179,50 Lei 299,00 Lei
Geanta Alma Neagra Bucket-Bag
-40 %
Geanta Alma Neagră Bucket-Bag. Nuanță plăcută. Model bucket-bag. Închidere tip șnur. Accesoriu franjurat. Buzunar cu închidere cu fermoar, atașat în interior. Extra: un mic portofel. Selivrează cu curea de umăr, reglabilă și detașabilă. Manufacturată în Italia.Dimensiun..
179,50 Lei 299,00 Lei
Geanta Alma Albastra Bucket-Bag
-40 %
Geanta Alma Albastră Bucket-Bag. Nuanță plăcută. Model bucket-bag. Închidere tip șnur. Accesoriu franjurat. Buzunar cu închidere cu fermoar, atașat în interior. Extra: un mic portofel. Selivrează cu curea de umăr, reglabilă și detașabilă. Manufacturată în Italia.Dimensiuni p..
179,50 Lei 299,00 Lei
Geanta Neagra Tip Sac Cu Cusatura
Nou Stoc epuizat
Geantă tip sac. Tighel în aceeași nuanță, decorativ, frontal. Mâner scurt. Curea tip bandulieră. Curea ajustabila și detașabilă. Închidere cu șnur. Aceesorii metalice aurii.Geanta Neagră Tip Sac Cu Cusătură este lucrată din imitație cu aspect de piele botalată, într-o singură culoare. Dimensiun..
145,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00