Meniu
Cosul Meu

Colectia Flowers

      Model geometric modern. Fermoar metalic auriu. Print exotic cu frunze ale plantei Monstera.Portofelul Bleu Cu Fermoar Metalic Și Imprimeu Exotic se remarcă prin minimalism și este adecvat stilului casual.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare: 1 com..
49,00 Lei
      Model geometric modern. Fermoar metalic auriu. Print exotic cu frunze ale plantei Monstera.Portofelul Alb Cu Fermoar Metalic Și Imprimeu Exotic se remarcă prin minimalism și este adecvat stilului casual.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare: 1 comp..
49,00 Lei
      Model geometric modern. Fermoar metalic auriu. Print exotic cu frunze ale plantei Monstera.Portofelul Mov-Lila Cu Fermoar Metalic Și Imprimeu Exotic se remarcă prin minimalism și este adecvat stilului casual.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioa..
49,00 Lei
      Model geometric modern. Fermoar metalic auriu. Print exotic cu frunze ale plantei Monstera.Portofelul Galben Cu Fermoar Metalic Și Imprimeu Exotic se remarcă prin minimalism și este adecvat stilului casual.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare: 1 c..
49,00 Lei
      Model geometric modern. Fermoar metalic auriu. Print exotic cu frunze ale plantei Monstera.Portofelul Bej Cu Fermoar Metalic Și Imprimeu Exotic se remarcă prin minimalism și este adecvat stilului casual.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare: 1 comp..
49,00 Lei
      Model geometric modern. Fermoar metalic auriu. Print exotic cu frunze ale plantei Monstera.Portofelul Roz Cu Fermoar Metalic Și Imprimeu Exotic se remarcă prin minimalism și este adecvat stilului casual.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare: 1 comp..
49,00 Lei
      Model geometric modern. Fermoar metalic auriu. Print exotic cu frunze ale plantei Monstera.Portofelul Verde Cu Fermoar Metalic Și Imprimeu Exotic se remarcă prin minimalism și este adecvat stilului casual.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare:..
49,00 Lei
      Model geometric modern. Fermoar metalic auriu. Print exotic cu frunze ale plantei Monstera.Portofelul Negru Cu Fermoar Metalic Și Imprimeu Exotic se remarcă prin minimalism și este adecvat stilului casual.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare:..
49,00 Lei
1.   Design ușor dreptunghiular. Fermoar metalic argintiu. Print floral cu orhidee.Portofelul Flowers Verde Cu Fermoar Metalic Și Orhidee are dimensiuni mici, care permit purtarea lui ușor în mână, precum și o manevrare confortabilă.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare: 2 compa..
49,00 Lei
1.   Design ușor dreptunghiular. Fermoar metalic argintiu. Print floral cu orhidee.Portofelul Flowers Bleu Cu Fermoar Metalic Și Orhidee are dimensiuni mici, care permit purtarea lui ușor în mână, precum și o manevrare confortabilă.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare: 2 c..
49,00 Lei
1.   Design ușor dreptunghiular. Fermoar metalic argintiu. Print floral cu orhidee.Portofelul Flowers Negru Cu Fermoar Metalic Și Orhidee are dimensiuni mici, care permit purtarea lui ușor în mână, precum și o manevrare confortabilă.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare: 2 ..
49,00 Lei
1.   Design ușor dreptunghiular. Fermoar metalic argintiu. Print floral cu orhidee.Portofelul Flowers Bej Cu Fermoar Metalic Și Orhidee are dimensiuni mici, care permit purtarea lui ușor în mână, precum și o manevrare confortabilă.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare: 2 compart..
49,00 Lei
1.   Design ușor dreptunghiular. Fermoar metalic argintiu. Print floral cu orhidee.Portofelul Flowers Mov-Lila Cu Fermoar Metalic Și Orhidee are dimensiuni mici, care permit purtarea lui ușor în mână, precum și o manevrare confortabilă.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare:..
49,00 Lei
1.   Design ușor dreptunghiular. Fermoar metalic argintiu. Print floral cu orhidee.Portofelul Flowers Alb Cu Fermoar Metalic Și Orhidee are dimensiuni mici, care permit purtarea lui ușor în mână, precum și o manevrare confortabilă.Dimensiuni: 12x9.5x2.5cm.Detalii interioare: 2 compart..
49,00 Lei
           Imprimeu exotic cu frunze de Monstera și palmier. Model simplu și versatil. Dimensiuni medii. Spațiu de depozitare atent gândit.          Geanta Adelie Galbenă City Cu Imprimeu Monstera atr..
159,00 Lei
Model cu print floral, primăvăratic. Nuanțe calde. Produs ergonom. Asigură protecția bunurilor. Portofel Spania Verde Cu Fermoar Și Flori. Realizat din piele ecologică. Deține numeroase buzunarede depozitare.Dimensiuni: 16.5x10.5x4 cm (Lungime x Înălțime x Lățime).Detalii in..
62,00 Lei
Model cu print floral, primăvăratic. Nuanțe calde. Produs ergonom. Asigură protecția bunurilor. Portofel Spania Mov Cu Fermoar Și Flori. Realizat din piele ecologică. Deține numeroase buzunarede depozitare.Dimensiuni: 16.5x10.5x4 cm (Lungime x Înălțime x Lățime).Detalii inte..
62,00 Lei
Model cu print floral, primăvăratic. Nuanțe calde. Produs ergonom. Asigură protecția bunurilor. Portofel Spania Bleu Cu Fermoar Și Flori. Realizat din piele ecologică. Deține numeroase buzunarede depozitare.Dimensiuni: 16.5x10.5x4 cm (Lungime x Înălțime x Lățime).Detalii int..
62,00 Lei
Nu e un secret: imprimeul floral este printre primele opțiuni de print pentru portofele de vară, femeile preferându-le pentru că sunt elegante, practice și ușor de asortat.Portofelul Tree Bleu Dublu Cu Imprimeu bifează excelent la capitolul stil minimal și comod, fiind un portofel casual, pe care po..
59,00 Lei
            Rucsac damă. Mărime medie. Print inspirat din natură. Cromatică sofisticată și versatilă. Aspect relativ simplu. Piele ecologică de bună calitate.            Rucsacul Abby Roz-Fuxia Cu Imprimeu Frunze Exotice ..
149,00 Lei
            Rucsac damă. Mărime medie. Print inspirat din natură. Cromatică sofisticată și versatilă. Aspect relativ simplu. Piele ecologică de bună calitate.            Rucsacul Abby Negru Cu Imprimeu Frunze Exotice est..
149,00 Lei
           Imprimeu exotic cu frunze de Monstera și palmier. Model simplu și versatil. Dimensiuni medii. Spațiu de depozitare atent gândit.          Geanta Adelie Bej City Cu Imprimeu Monstera atrage&..
159,00 Lei
           Imprimeu exotic cu frunze de Monstera și palmier. Model simplu și versatil. Dimensiuni medii. Spațiu de depozitare atent gândit.          Geanta Adelie Verde City Cu Imprimeu Monstera atrag..
159,00 Lei
           Imprimeu exotic cu frunze de Monstera și palmier. Model simplu și versatil. Dimensiuni medii. Spațiu de depozitare atent gândit.          Geanta Adelie Neagră City Cu Imprimeu Monstera atra..
159,00 Lei
Nu e un secret: imprimeul floral este printre primele opțiuni de print pentru portofele de vară, femeile preferându-le pentru că sunt elegante, practice și ușor de asortat.Portofelul Tree Roz Dublu Cu Imprimeu bifează excelent la capitolul stil minimal și comod, fiind un portofel casual, pe care poț..
59,00 Lei
Nu e un secret: imprimeul floral este printre primele opțiuni de print pentru portofele de vară, femeile preferându-le pentru că sunt elegante, practice și ușor de asortat.Portofelul Tree Lila Dublu Cu Imprimeu bifează excelent la capitolul stil minimal și comod, fiind un portofel casual, pe care po..
59,00 Lei
Nu e un secret: imprimeul floral este printre primele opțiuni de print pentru portofele de vară, femeile preferându-le pentru că sunt elegante, practice și ușor de asortat.Portofelul Tree Galben Dublu Cu Imprimeu bifează excelent la capitolul stil minimal și comod, fiind un portofel casual, pe care ..
59,00 Lei
Nu e un secret: imprimeul floral este printre primele opțiuni de print pentru portofele de vară, femeile preferându-le pentru că sunt elegante, practice și ușor de asortat.Portofelul Tree Verde Dublu Cu Imprimeu bifează excelent la capitolul stil minimal și comod, fiind un portofel casual, pe care p..
59,00 Lei
Nu e un secret: imprimeul floral este printre primele opțiuni de print pentru portofele de vară, femeile preferându-le pentru că sunt elegante, practice și ușor de asortat.Portofelul Tree Alb Dublu Cu Imprimeu bifează excelent la capitolul stil minimal și comod, fiind un portofel casual, pe care poț..
59,00 Lei
Nu e un secret: imprimeul floral este printre primele opțiuni de print pentru portofele de vară, femeile preferându-le pentru că sunt elegante, practice și ușor de asortat.Portofelul Tree Bej Dublu Cu Imprimeu bifează excelent la capitolul stil minimal și comod, fiind un portofel casual, pe care poț..
59,00 Lei
Nu e un secret: imprimeul floral este printre primele opțiuni de print pentru portofele de vară, femeile preferându-le pentru că sunt elegante, practice și ușor de asortat.Portofelul Tree Negru Dublu Cu Imprimeu bifează excelent la capitolul stil minimal și comod, fiind un portofel casual, pe care p..
59,00 Lei
Care este stilul dumneavoastră? Elegant, sofisticat, compact, îndrăzneț? Sau poate că vă adaptați stilul în funcție de zi, destinație și dispoziție.Indiferent de personalitatea dumneavoastră, alegeți Portofelul Tea Lila Cu Imprimeu Monstera și apoi bucurați-vă deopotrivă de un de..
59,00 Lei
Care este stilul dumneavoastră? Elegant, sofisticat, compact, îndrăzneț? Sau poate că vă adaptați stilul în funcție de zi, destinație și dispoziție.Indiferent de personalitatea dumneavoastră, alegeți Portofelul Tea Galben Cu Imprimeu Monstera și apoi bucurați-vă deopotrivă de un desig..
59,00 Lei
Care este stilul dumneavoastră? Elegant, sofisticat, compact, îndrăzneț? Sau poate că vă adaptați stilul în funcție de zi, destinație și dispoziție.Indiferent de personalitatea dumneavoastră, alegeți Portofelul Tea Bej Cu Imprimeu Monstera și apoi bucurați-vă deopotrivă de un design m..
59,00 Lei
Care este stilul dumneavoastră? Elegant, sofisticat, compact, îndrăzneț? Sau poate că vă adaptați stilul în funcție de zi, destinație și dispoziție.Indiferent de personalitatea dumneavoastră, alegeți Portofelul Tea Albastru Cu Imprimeu Monstera și apoi bucurați-vă deopotrivă de un des..
59,00 Lei
Care este stilul dumneavoastră? Elegant, sofisticat, compact, îndrăzneț? Sau poate că vă adaptați stilul în funcție de zi, destinație și dispoziție.Indiferent de personalitatea dumneavoastră, alegeți Portofelul Tea Fuxia Cu Imprimeu Monstera și apoi bucurați-vă deopotrivă de un design..
59,00 Lei
Care este stilul dumneavoastră? Elegant, sofisticat, compact, îndrăzneț? Sau poate că vă adaptați stilul în funcție de zi, destinație și dispoziție.Indiferent de personalitatea dumneavoastră, alegeți Portofelul Tea Albastru Cu Imprimeu Monstera și apoi bucurați-vă deopotrivă de un des..
59,00 Lei
Când vorbim de exprimarea stilului unic, portofelele sunt la fel de importante ca poșetele sau oricare alte accesorii.Ne dorim să străluciți de câte ori este posibil și de aceea va invităm să alegeți Portofelul Leaves Mini Fuxia Cu Imprimeu Frunze, un model special, practic, dar cu o elega..
59,00 Lei
Când vorbim de exprimarea stilului unic, portofelele sunt la fel de importante ca poșetele sau oricare alte accesorii.Ne dorim să străluciți de câte ori este posibil și de aceea va invităm să alegeți Portofelul Leaves Mini Bej Cu Imprimeu Frunze, un model special, practic, dar cu o elegant..
59,00 Lei
Când vorbim de exprimarea stilului unic, portofelele sunt la fel de importante ca poșetele sau oricare alte accesorii.Ne dorim să străluciți de câte ori este posibil și de aceea va invităm să alegeți Portofelul Leaves Mini Mov Cu Imprimeu Frunze, un model special, practic, dar cu o elegant..
59,00 Lei
Afişare 1 - 40 din 61 (2 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00