Meniu
Cosul Meu

Colectia Blanita

Manusi Negre Tricot Fin Cu Pompon Aplicat
-15 %
Mănuși confecționate din tricot fin. Pompon aplicat. Broderie în formă de floare țesută pe degetul arătător. Țesătură călduroasă.Mănușile Negre Tricot Fin Cu Pompon Aplicat sunt elegante, pufoase și versatile.      Compoziție: 60% vâscoză, 30% poliester, 10% spandex. &n..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Camel Tricot Fin Cu Pompon Aplicat
-15 %
Mănuși confecționate din tricot fin. Pompon aplicat. Broderie în formă de floare țesută pe degetul arătător. Țesătură călduroasă.Mănușile Camel Tricot Fin Cu Pompon Aplicat sunt elegante, pufoase și versatile.      Compoziție: 60% vâscoză, 30% poliester, 10% spandex. &n..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Bej Tricot Fin Cu Pompon Aplicat
-15 %
Mănuși confecționate din tricot fin. Pompon aplicat. Broderie în formă de floare țesută pe degetul arătător. Țesătură călduroasă.Mănușile Bej Tricot Fin Cu Pompon Aplicat sunt elegante, pufoase și versatile.      Compoziție: 60% vâscoză, 30% poliester, 10% spandex. &nbs..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Alb-Ivoar Tricot Fin Cu Pompon Aplicat
-15 %
Mănuși confecționate din tricot fin. Pompon aplicat. Broderie în formă de floare țesută pe degetul arătător. Țesătură călduroasă.Mănușile Alb-Ivoar Tricot Fin Cu Pompon Aplicat sunt elegante, pufoase și versatile.      Compoziție: 60% vâscoză, 30% poliester, 10% spandex.&nbs..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Verzi Tricot Fin Cu Pompon Aplicat
-15 %
Mănuși confecționate din tricot fin. Pompon aplicat. Broderie în formă de floare țesută pe degetul arătător. Țesătură călduroasă.Mănușile Verzi Tricot Fin Cu Pompon Aplicat sunt elegante, pufoase și versatile.      Compoziție: 60% vâscoză, 30% poliester, 10% spandex. &n..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Mov Tricot Fin Cu Pompon Aplicat
-15 %
Mănuși confecționate din tricot fin. Pompon aplicat. Broderie în formă de floare țesută pe degetul arătător. Țesătură călduroasă.Mănușile Mov Tricot Fin Cu Pompon Aplicat sunt elegante, pufoase și versatile.      Compoziție: 60% vâscoză, 30% poliester, 10% spandex. &nbs..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Fuxia Tricot Fin Cu Pompon Aplicat
-15 %
Mănuși confecționate din tricot fin. Pompon aplicat. Broderie în formă de floare țesută pe degetul arătător. Țesătură călduroasă.Mănușile Fuxia Tricot Fin Cu Pompon Aplicat sunt elegante, pufoase și versatile.      Compoziție: 60% vâscoză, 30% poliester, 10% spandex. &n..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Albastre Tricot Fin Cu Pompon Aplicat
-15 %
Mănuși confecționate din tricot fin. Pompon aplicat. Broderie în formă de floare țesută pe degetul arătător. Țesătură călduroasă.Mănușile Albastre Tricot Fin Cu Pompon Aplicat sunt elegante, pufoase și versatile.      Compoziție: 60% vâscoză, 30% poliester, 10% spandex. ..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Textile Portocalii Cu Blanita
-14 %
Mănuși cu blăniță. Țesătură textilă. Dublură din flece. Broderie floare pe degetul arătător. Potrivite pentru ecranele tactile.Aceste Mănuși Textile Portocalii Cu Blăniță pot fi o idee bună de cadou pentru doamnele elegante și rafinate.Compoziție: 95% poliester, 5% span..
44,50 Lei 52,00 Lei
Fes Negru Cu Perlute Si Torsade Din Angora
-20 %
      Model chic. Culoare uni. Design elegant. Torsade fine, de calitate. Țesătură cu angora. Perluțe și strasuri în nuanța fesului. Popmpon din blăniță în nuanța fesului.      Acest Fes Negru Cu Perluțe Și Torsade Din Angora poate fi un cadou minuna..
78,50 Lei 98,00 Lei
Fes Mov Cu Perlute Si Torsade Din Angora
-20 %
      Model chic. Culoare uni. Design elegant. Torsade fine, de calitate. Țesătură cu angora. Perluțe și strasuri în nuanța fesului. Popmpon din blăniță în nuanța fesului.      Acest Fes Mov Cu Perluțe Și Torsade Din Angora poate fi un cadou minunat&..
78,50 Lei 98,00 Lei
Fes Albastru Cu Perlute Si Torsade Din Angora
-20 %
      Model chic. Culoare uni. Design elegant. Torsade fine, de calitate. Țesătură cu angora. Perluțe și strasuri în nuanța fesului. Popmpon din blăniță în nuanța fesului.      Acest Fes Albastru Cu Perluțe Și Torsade Din Angora poate fi un cadou min..
78,50 Lei 98,00 Lei
Fes Roz Cu Perlute Si Torsade Din Angora
-10 %
      Model chic. Culoare uni. Design elegant. Torsade fine, de calitate. Țesătură cu angora. Perluțe și strasuri în nuanța fesului. Popmpon din blăniță în nuanța fesului.      Acest Fes Roz Cu Perluțe Și Torsade Din Angora poate fi un cadou minunat&..
88,00 Lei 98,00 Lei
Fes Gri Cu Perlute Si Torsade Din Angora
-20 %
      Model chic. Culoare uni. Design elegant. Torsade fine, de calitate. Țesătură cu angora. Perluțe și strasuri în nuanța fesului. Popmpon din blăniță în nuanța fesului.      Acest Fes Gri Cu Perluțe Și Torsade Din Angora poate fi un cadou minunat&..
78,50 Lei 98,00 Lei
Fes Bej Cu Perlute Si Torsade Din Angora
-20 %
      Model chic. Culoare uni. Design elegant. Torsade fine, de calitate. Țesătură cu angora. Perluțe și strasuri în nuanța fesului. Popmpon din blăniță în nuanța fesului.      Acest Fes Bej Cu Perluțe Și Torsade Din Angora poate fi un cadou minunat&..
78,50 Lei 98,00 Lei
Fes Alb Cu Perlute Si Torsade Din Angora
-20 %
      Model chic. Culoare uni. Design elegant. Torsade fine, de calitate. Țesătură cu angora. Perluțe și strasuri în nuanța fesului. Popmpon din blăniță în nuanța fesului.      Acest Fes Alb Cu Perluțe Și Torsade Din Angora poate fi un cadou minunat&..
78,50 Lei 98,00 Lei
Caciula Crem Tricotata Reiat Cu Strasuri
-20 %
    Tricot cu angora. Accesorii ștrasuri cusute. Tricot reiat. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată reiat în interior.    Căciula Crem Tricotată Reiat Cu Ștrasuri este un accesoriu elegant, o adevărată bijuterie care v..
72,00 Lei 90,00 Lei
Caciula Bleu Tricotata Reiat Cu Strasuri
-20 %
    Tricot cu angora. Accesorii ștrasuri cusute. Tricot reiat. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată reiat în interior.    Căciula Bleu Tricotată Reiat Cu Ștrasuri este un accesoriu elegant, o adevărată bijuterie care v..
72,00 Lei 90,00 Lei
Caciula Roz Tricotata Reiat Cu Strasuri
-20 %
    Tricot cu angora. Accesorii ștrasuri cusute. Tricot reiat. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată reiat în interior.    Căciula Roz Tricotată Reiat Cu Ștrasuri este un accesoriu elegant, o adevărată bijuterie care vă..
72,00 Lei 90,00 Lei
Caciula Fuxia Tricotata Reiat Cu Strasuri
-20 %
    Tricot cu angora. Accesorii ștrasuri cusute. Tricot reiat. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată reiat în interior.    Căciula Fuxia Tricotată Reiat Cu Ștrasuri este un accesoriu elegant, o adevărată bijuterie care ..
72,00 Lei 90,00 Lei
Caciula Alba Tricotata Reiat Cu Strasuri
-20 %
    Tricot cu angora. Accesorii ștrasuri cusute. Tricot reiat. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată reiat în interior.    Căciula Albă Tricotată Reiat Cu Ștrasuri este un accesoriu elegant, o adevărată bijuterie care vă&nbs..
72,00 Lei 90,00 Lei
Caciula Neagra Tricotata Reiat Cu Strasuri
-20 %
    Tricot cu angora. Accesorii ștrasuri cusute. Tricot reiat. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată reiat în interior.    Căciula Neagră Tricotată Reiat Cu Ștrasuri este un accesoriu elegant, o adevărată bijuterie care vă&n..
72,00 Lei 90,00 Lei
Manusi Din Vascoza Mov Cu Bratara Si Efect de Blana
-15 %
Mănuși din vâscoză. Țesătură deasă. Imitație de blană în partea superioară. Accesoriu auriu tip brățară. Broderie floare pe degetul arătător, în interior. Potrivite pentru ecranele tactile.Mănușile Din Vâscoză Mov Cu Brățară Și Efect de Blană sunt accesorizate cu două bride elega..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Din Vascoza Ivoar Cu Bratara Si Efect de Blana
-15 %
Mănuși din vâscoză. Țesătură deasă. Imitație de blană în partea superioară. Accesoriu auriu tip brățară. Broderie floare pe degetul arătător, în interior. Potrivite pentru ecranele tactile.Mănușile Din Vâscoză Ivoar Cu Brățară Și Efect de Blană sunt accesorizate cu două bride ele..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Din Vascoza Fuxia Cu Bratara Si Efect de Blana
-15 %
Mănuși din vâscoză. Țesătură deasă. Imitație de blană în partea superioară. Accesoriu auriu tip brățară. Broderie floare pe degetul arătător, în interior. Potrivite pentru ecranele tactile.Mănușile Din Vâscoză Fuxia Cu Brățară Și Efect de Blană sunt accesorizate cu două bride ele..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Din Vascoza Camel Cu Bratara Si Efect de Blana
-15 %
Mănuși din vâscoză. Țesătură deasă. Imitație de blană în partea superioară. Accesoriu auriu tip brățară. Broderie floare pe degetul arătător, în interior. Potrivite pentru ecranele tactile.Mănușile Din Vâscoză Camel Cu Brățară Și Efect de Blană sunt accesorizate cu două bride ele..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Din Vascoza Verzi Cu Bratara Si Efect de Blana
-15 %
Mănuși din vâscoză. Țesătură deasă. Imitație de blană în partea superioară. Accesoriu auriu tip brățară. Broderie floare pe degetul arătător, în interior. Potrivite pentru ecranele tactile.Mănușile Din Vâscoză Verzi Cu Brățară Și Efect de Blană sunt accesorizate cu două bride ele..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Din Vascoza Bleumarin Cu Bratara Si Efect de Blana
-15 %
Mănuși din vâscoză. Țesătură deasă. Imitație de blană în partea superioară. Accesoriu auriu tip brățară. Broderie floare pe degetul arătător, în interior. Potrivite pentru ecranele tactile.Mănușile Din Vâscoză Bleumarin Cu Brățară Și Efect de Blană sunt accesorizate cu două bride..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Din Vascoza Bej Cu Bratara Si Efect de Blana
-15 %
Mănuși din vâscoză. Țesătură deasă. Imitație de blană în partea superioară. Accesoriu auriu tip brățară. Broderie floare pe degetul arătător, în interior. Potrivite pentru ecranele tactile.Mănușile Din Vâscoză Bej Cu Brățară Și Efect de Blană sunt accesorizate cu două bride elega..
49,90 Lei 59,00 Lei
Manusi Din Vascoza Negre Cu Bratara Si Efect de Blana
-15 %
Mănuși din vâscoză. Țesătură deasă. Imitație de blană în partea superioară. Accesoriu auriu tip brățară. Broderie floare pe degetul arătător, în interior. Potrivite pentru ecranele tactile.Mănușile Din Vâscoză Negre Cu Brățară Și Efect de Blană sunt accesorizate cu două bride ele..
49,90 Lei 59,00 Lei
Caciula Cu Pompon Verde Tricotata In Romburi Cu Angora
-20 %
    Tricot fin, în romburi. Amestec cu angora. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată în interior. Accesoriu metalic discret. Logo argintiu.   Căciula Cu Pompon Verde Tricotată În Romburi Cu Angora îmbracă capul cu blândețe, fără ..
78,50 Lei 98,00 Lei
Caciula Cu Pompon Portocaliu Tricotata In Romburi Cu Angora
-20 %
    Tricot fin, în romburi. Amestec cu angora. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată în interior. Accesoriu metalic discret. Logo argintiu.   Căciula Cu Pompon Portocaliu Tricotată În Romburi Cu Angora îmbracă capul cu blândețe, ..
78,50 Lei 98,00 Lei
Caciula Cu Pompon Mov Tricotata In Romburi Cu Angora
-20 %
    Tricot fin, în romburi. Amestec cu angora. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată în interior. Accesoriu metalic discret. Logo argintiu.   Căciula Cu Pompon Mov Tricotată În Romburi Cu Angora îmbracă capul cu blândețe, fără să..
78,50 Lei 98,00 Lei
Caciula Cu Pompon Albastru Tricotata In Romburi Cu Angora
-20 %
    Tricot fin, în romburi. Amestec cu angora. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată în interior. Accesoriu metalic discret. Logo argintiu.   Căciula Cu Pompon Albastru Tricotată În Romburi Cu Angora îmbracă capul cu blândețe, fă..
78,50 Lei 98,00 Lei
Caciula Cu Pompon Fuxia Tricotata In Romburi Cu Angora
-20 %
    Tricot fin, în romburi. Amestec cu angora. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată în interior. Accesoriu metalic discret. Logo argintiu.   Căciula Cu Pompon Fuxia Tricotată În Romburi Cu Angora îmbracă capul cu blândețe, fără ..
78,50 Lei 98,00 Lei
Caciula Cu Pompon Bej Tricotata In Romburi Cu Angora
-20 %
    Tricot fin, în romburi. Amestec cu angora. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată în interior. Accesoriu metalic discret. Logo argintiu.   Căciula Cu Pompon Bej Tricotată În Romburi Cu Angora îmbracă capul cu blândețe, fără să..
78,50 Lei 98,00 Lei
Caciula Cu Pompon Alb Tricotata In Romburi Cu Angora
-20 %
    Tricot fin, în romburi. Amestec cu angora. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată în interior. Accesoriu metalic discret. Logo argintiu.   Căciula Cu Pompon Alb Tricotată În Romburi Cu Angora îmbracă capul cu blândețe, fără să..
78,50 Lei 98,00 Lei
Caciula Cu Pompon Negru Tricotata In Romburi Cu Angora
-20 %
    Tricot fin, în romburi. Amestec cu angora. Căciulă cu pompon din blăniță. Dublură tricotată în interior. Accesoriu metalic discret. Logo argintiu.   Căciula Cu Pompon Negru Tricotată În Romburi Cu Angora îmbracă capul cu blândețe, fără ..
78,50 Lei 98,00 Lei
Caciula Bleu Tricotata Din Amestec De Casmir Cu Pompon
-20 %
    Căciulă cu pompon din blăniță. Tricot fin, din amestec de cașmir și vâscoză. Dublură tricotată in interior. Accesoriu metalic discret, cu logo.    Căciula Bleu Tricotată Din Amestec De Cașmir Cu Pompon este un accesoriu chic care vă pregăteș..
78,50 Lei 98,00 Lei
Caciula Fuxia Tricotata Din Amestec De Casmir Cu Pompon
-20 %
    Căciulă cu pompon din blăniță. Tricot fin, din amestec de cașmir și vâscoză. Dublură tricotată in interior. Accesoriu metalic discret, cu logo.    Căciula Fuxia Tricotată Din Amestec De Cașmir Cu Pompon este un accesoriu chic care vă pregăte..
78,50 Lei 98,00 Lei
Afişare 1 - 40 din 51 (2 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00