Meniu
Cosul Meu

Portofele Barbati

Portofel Barbatesc DJ Gri
Nou
Model bărbătesc. Piele ecologică. Brand David Jones Paris. Închidere prin alăturare. Sigla argintie frontală. Spațiu pentru document cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartimentpentru mărunt. Portofel Bărbătesc DJ Gri.Dimensiuni: 12x10x2 cm (LungimexÎnălțimexLățime)...
49,00 Lei
Portofel Barbatesc DJ Maro
Nou
Model bărbătesc. Piele ecologică. Brand David Jones Paris. Închidere prin alăturare. Sigla argintie frontală. Spațiu pentru document cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartimentpentru mărunt. Portofel Bărbătesc DJ Maro.Dimensiuni: 12x10x2 cm (LungimexÎnălțimexLățime)..
49,00 Lei
Portofel Barbatesc DJ Negru
Nou
Model bărbătesc. Piele ecologică. Brand David Jones Paris. Închidere prin alăturare. Sigla argintie frontală. Spațiu pentru document cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartimentpentru mărunt. Portofel Bărbătesc DJ Negru.Dimensiuni: 12x10x2 cm (LungimexÎnălțimexLățime..
49,00 Lei
Portofel Barbatesc Negru Cu Inchidere Prin Alaturare
Nou
Model bărbătesc. Piele naturală. Închidere prin alăturare. Capsă și clapetă în interior pentru securizare. Spațiu pentru documente cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartiment pentru mărunt. Portofel Bărbătesc Negru Cu Închidere Prin Alăturare.Dimensiuni: 12x9.5x3 cm ..
120,00 Lei
Portofel Barbatesc Maro-Cafea Cu Inchidere Prin Alaturare
Nou
Model bărbătesc. Piele naturală. Închidere prin alăturare. Capsă și clapetă în interior pentru securizare. Spațiu pentru documente cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartiment pentru mărunt. Portofel Bărbătesc Maro-Cafea Cu Închidere Prin Alăturare.Dimensiuni: 12x9.5x3 cm..
120,00 Lei
Portofel Barbatesc Bleumarin Cu Inchidere Prin Alaturare
Nou
Model bărbătesc. Piele naturală. Închidere prin alăturare. Capsă și clapetă în interior pentru securizare. Spațiu pentru documente cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartiment pentru mărunt. Portofel Bărbătesc Bleumarin Cu Închidere Prin Alăturare.Dimensiuni: 12x9.5x3 cm ..
120,00 Lei
Portofel Barbatesc Maro Cu Inchidere Prin Alaturare
Nou
Model bărbătesc. Piele naturală. Închidere prin alăturare. Capsă și clapetă în interior pentru securizare. Spațiu pentru documente cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartiment pentru mărunt. Portofel Bărbătesc Maro Cu Închidere Prin Alăturare.Dimensiuni: 12x9.5x3 cm ..
120,00 Lei
Portofel Maro Cu Inchidere Simpla
Nou
Portofel Maro Cu Închidere Simplă.  Aspect clasic, curat. Piele 100% naturală. Model slim, ce vă poate ajută să mențineți în cea mai bună ordine esențialele de valoare. Compartimente pentrucarduri  și numerar. Articol unisex.Dimensiuni: 18 x 9 x 1.5 ..
129,00 Lei
Portofel pentru bancnote, monede și carduri. Exterior și interior în culoare uni. Are 2 compartimente pentru bancnote, 1 compartiment pentru mărunt și 12 compartimente pentru carduri. Piele naturală 100%. Portofelul Albert Roșu Cu Deschidere Orizontală oferă o bună organizare a esenți..
132,00 Lei
Portofel pentru bancnote, monede și carduri. Exterior și interior în culoare uni. Are 2 compartimente pentru bancnote, 1 compartiment pentru mărunt și 12 compartimente pentru carduri. Piele naturală 100%. Portofelul Albert Bleumarin Cu Deschidere Orizontală oferă o bună organizare a e..
132,00 Lei
Portofel pentru bancnote, monede și carduri. Exterior și interior în culoare uni. Are 2 compartimente pentru bancnote, 1 compartiment pentru mărunt și 12 compartimente pentru carduri. Piele naturală 100%. Portofelul Albert Maro Cu Deschidere Orizontală oferă o bună organizare a esenți..
132,00 Lei
Portofel pentru bancnote, monede și carduri. Exterior și interior în culoare uni. Are 2 compartimente pentru bancnote, 1 compartiment pentru mărunt și 12 compartimente pentru carduri. Piele naturală 100%. Portofelul Albert Camel Cu Deschidere Orizontală oferă o bună organizare a esenț..
132,00 Lei
Portofel pentru bancnote, monede și carduri. Exterior și interior în culoare uni. Are 2 compartimente pentru bancnote, 1 compartiment pentru mărunt și 12 compartimente pentru carduri. Piele naturală 100%. Portofelul Albert Maro-Cafea Cu Deschidere Orizontală oferă o bună organizare a ..
132,00 Lei
Portofel pentru bancnote, monede și carduri. Exterior și interior în culoare uni. Are 2 compartimente pentru bancnote, 1 compartiment pentru mărunt și 12 compartimente pentru carduri. Piele naturală 100%. Portofelul Albert Negru Cu Deschidere Orizontală oferă o bună organizare a esenț..
132,00 Lei
Confecționat din piele naturală. Stil clasic. Închidere prin alăturare. Compartiment dedicat pentru mărunt. Culoare Uni. Dimensiuni generoase, ce permit purtarea cărții românești de identitate.Portofelul David Maro Piele Naturală Cu Compartiment Pentru Mărunt are formă dreptunghi..
132,00 Lei
Confecționat din piele naturală. Stil clasic. Închidere prin alăturare. Compartiment dedicat pentru mărunt. Culoare Uni. Dimensiuni generoase, ce permit purtarea cărții românești de identitate.Portofelul David Cognac Piele Naturală Cu Compartiment Pentru Mărunt are formă dreptunghiula..
132,00 Lei
Confecționat din piele naturală. Stil clasic. Închidere prin alăturare. Compartiment dedicat pentru mărunt. Culoare Uni. Dimensiuni generoase, ce permit purtarea cărții românești de identitate.Portofelul David Maro-Închis Piele Naturală Cu Compartiment Pentru Mărunt are formă dre..
132,00 Lei
Confecționat din piele naturală. Stil clasic. Închidere prin alăturare. Compartiment dedicat pentru mărunt. Culoare Uni. Dimensiuni generoase, ce permit purtarea cărții românești de identitate.Portofelul David Albastru Piele Naturală Cu Compartiment Pentru Mărunt are formă dreptunghiu..
132,00 Lei
Confecționat din piele naturală. Stil clasic. Închidere prin alăturare. Compartiment dedicat pentru mărunt. Culoare Uni. Dimensiuni generoase, ce permit purtarea cărții românești de identitate.Portofelul David Grena Piele Naturală Cu Compartiment Pentru Mărunt are formă dreptunghiular..
132,00 Lei
Confecționat din piele naturală. Stil clasic. Închidere prin alăturare. Compartiment dedicat pentru mărunt. Culoare Uni. Dimensiuni generoase, ce permit purtarea cărții românești de identitate.Portofelul David Negru Piele Naturală Cu Compartiment Pentru Mărunt are formă dreptunghiular..
132,00 Lei
Portofel confecționat din piele naturală. Interior din piele naturală. Culoare uni. Compartiment principal cu 2 buzunare pentru bancnote. Compartiment pentru bancnote securizat cu fermoar. Compartiment pentru monede închis cu capsă. Portofelul Louis Maro-Cafea Din Piele Cu Capsă ..
130,00 Lei
Portofel confecționat din piele naturală. Interior din piele naturală. Culoare uni. Compartiment principal cu 2 buzunare pentru bancnote. Compartiment pentru bancnote securizat cu fermoar. Compartiment pentru monede închis cu capsă. Portofelul Louis Maro Din Piele Cu Capsă oferă ..
130,00 Lei
Portofel confecționat din piele naturală. Interior din piele naturală. Culoare uni. Compartiment principal cu 2 buzunare pentru bancnote. Compartiment pentru bancnote securizat cu fermoar. Compartiment pentru monede închis cu capsă. Portofelul Louis Bordo Din Piele Cu Capsă ..
130,00 Lei
Portofel confecționat din piele naturală. Interior din piele naturală. Culoare uni. Compartiment principal cu 2 buzunare pentru bancnote. Compartiment pentru bancnote securizat cu fermoar. Compartiment pentru monede închis cu capsă. Portofelul Louis Bleumarin Din Piele Cu Capsă o..
130,00 Lei
Portofel confecționat din piele naturală. Interior din piele naturală. Culoare uni. Compartiment principal cu 2 buzunare pentru bancnote. Compartiment pentru bancnote securizat cu fermoar. Compartiment pentru monede închis cu capsă. Portofelul Louis Camel Din Piele Cu Capsă oferă..
130,00 Lei
Portofel confecționat din piele naturală. Interior din piele naturală. Culoare uni. Compartiment principal cu 2 buzunare pentru bancnote. Compartiment pentru bancnote securizat cu fermoar. Compartiment pentru monede închis cu capsă. Portofelul Louis Negru Din Piele Cu Capsă oferă..
130,00 Lei
Stil clasic. Închidere prin alăturare. Prin arhitectura sa, portofelul nu va permite alunecarea accidentală a bancnotelor sau cardurilor.Portofelul Piero Maro Închis Piele Naturală este portofelul minimal în care puteți avea încredere pentru organizarea instrumentelor de pla..
119,00 Lei
Piele naturală lacuită. 8 sloturi pentru carduri. Buzunar dedicat pentru monede.Portofelul Urbano Maro-Cognac Piele Lacuită se inchide simplu, prin alaturare.Dimensiuni:12x9.5x2.5cm(LungimexÎnălțimexLățime)Detalii interioare: 2 compartimente pentru bancnote,1 compartiment închis cu fermoar..
129,00 Lei
Piele naturală lacuită. 8 sloturi pentru carduri. Buzunar dedicat pentru monede.Portofelul Urbano Galben Piele Lacuită se inchide simplu, prin alaturare.Dimensiuni:12x9.5x2.5cm(LungimexÎnălțimexLățime)Detalii interioare: 2 compartimente pentru bancnote,1 compartiment închis cu fermoar,1 co..
129,00 Lei
Piele naturală lacuită. 8 sloturi pentru carduri. Buzunar dedicat pentru monede.Portofelul Urbano Roșu Piele Lacuită se inchide simplu, prin alaturare.Dimensiuni:12x9.5x2.5cm(LungimexÎnălțimexLățime).Detalii interioare: 2 compartimente pentru bancnote,1 compartiment închis cu fermoar,1 comparti..
129,00 Lei
Piele naturală lacuită. 8 sloturi pentru carduri. Buzunar dedicat pentru monede.Portofelul Urbano Maro Piele Lacuită se inchide simplu, prin alaturare.Dimensiuni:12x9.5x2.5cm(LungimexÎnălțimexLățime)Detalii interioare: 2 compartimente pentru bancnote,1 compartiment închis cu fermoar,1 compartim..
129,00 Lei
Profil bifold. Oferă mai multe sloturi pentru carduri, existând de asemenea compartimente pentru bancnote și un buzunar dedicat pentru purtarea monedelor.Portofelul Tore Maro-Cafea Închidere Cu Capsă vă completează frumos aspectul.Dimensiuni:12.5x9x2cm(LungimexÎnălțimexLățime).Detalii..
119,00 Lei
Profil bifold. Oferă mai multe sloturi pentru carduri, existând de asemenea compartimente pentru bancnote și un buzunar dedicat pentru purtarea monedelor.Portofelul Tore Maro-Cognac Închidere Cu Capsă vă completează frumos aspectul.Dimensiuni:12.5x9x2cm(LungimexÎnălțimexLățime).Detali..
119,00 Lei
Profil bifold. Oferă mai multe sloturi pentru carduri, existând de asemenea compartimente pentru bancnote și un buzunar dedicat pentru purtarea monedelor.Portofelul Tore Negru Închidere Cu Capsă vă completează frumos aspectul.Dimensiuni:12.5x9x2cm(LungimexÎnălțimexLățime).Detalii inte..
119,00 Lei
Profil bifold. Oferă mai multe sloturi pentru carduri, existând de asemenea compartimente pentru bancnote și un buzunar dedicat pentru purtarea monedelor.Portofelul Mateo Cognac Deschidere Orizontală din piele 100% naturală îți poate transforma aspectul.Dimensiuni:12.5x9x2cm (LungimexÎnălțimexL..
129,00 Lei
Profil bifold. Oferă mai multe sloturi pentru carduri, existând de asemenea compartimente pentru bancnote și un buzunar dedicat pentru purtarea monedelor.Portofelul Mateo Maro-Cafea Deschidere Orizontală din piele 100% naturală îți poate transforma aspectul.Dimensiuni:12.5x9x2cm (LungimexÎnălți..
129,00 Lei
Formă dreptunghiulară. Deschidere verticală. Ușor înalt. Piele veritabilă. Închidere simplă, prin alăturare. Portofelul Sergio Albastru Maro-Cafea Deschidere Verticală va ajută să va păstrati în ordine banii și cardurile.Dimensiuni:12.5x9x2.5cm(LungimexÎnălțim..
129,00 Lei
Portofel XL Din Piele Maro Cu Banduliera
-20 %
         Design simplu. Curea catifelată. Compact. Manufacturat in Italia.        Portofelul XL Din Piele Maro Cu Bandulieră este ideal pentru monede, mărunțișuri, telefon și alte lucruri esențiale.Dimensiuni: 13x18..
103,00 Lei 129,00 Lei
Portofel Nicolas Maro Deschidere Orizontala
Nou
Portofel clasic. Piele naturală 100%. Stil practic și elegant. Bună organizare a esențialelor personale. Culoare uni.Portofelul Nicolas Maro Deschidere Orizontală este un portofel casual, pentru utilizare intensă, foarte bine compartimentat și cu o formă compactă, ușor de purtat și manevrat.Dim..
129,00 Lei
Portofel Ivan Grena Cu Capsa
Nou
100% din piele naturală. Material moale la atingere, durabil. Pentru monede există un compartiment sigur, separat, închis cu capsă. Locaș foto pentru un document, o fotografie. Buzunare ascunse. Portofelul Ivan Grena Cu Capsă protejează cardurile și bancnotele care se pot aș..
104,00 Lei
Afişare 1 - 40 din 73 (2 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00