Meniu
Cosul Meu

Colectia Noua Barbati

Portofel Barbatesc DJ Gri
Nou
Model bărbătesc. Piele ecologică. Brand David Jones Paris. Închidere prin alăturare. Sigla argintie frontală. Spațiu pentru document cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartimentpentru mărunt. Portofel Bărbătesc DJ Gri.Dimensiuni: 12x10x2 cm (LungimexÎnălțimexLățime)...
49,00 Lei
Portofel Barbatesc DJ Maro
Nou
Model bărbătesc. Piele ecologică. Brand David Jones Paris. Închidere prin alăturare. Sigla argintie frontală. Spațiu pentru document cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartimentpentru mărunt. Portofel Bărbătesc DJ Maro.Dimensiuni: 12x10x2 cm (LungimexÎnălțimexLățime)..
49,00 Lei
Portofel Barbatesc DJ Negru
Nou
Model bărbătesc. Piele ecologică. Brand David Jones Paris. Închidere prin alăturare. Sigla argintie frontală. Spațiu pentru document cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartimentpentru mărunt. Portofel Bărbătesc DJ Negru.Dimensiuni: 12x10x2 cm (LungimexÎnălțimexLățime..
49,00 Lei
Portofel Barbatesc Negru Cu Inchidere Prin Alaturare
Nou
Model bărbătesc. Piele naturală. Închidere prin alăturare. Capsă și clapetă în interior pentru securizare. Spațiu pentru documente cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartiment pentru mărunt. Portofel Bărbătesc Negru Cu Închidere Prin Alăturare.Dimensiuni: 12x9.5x3 cm ..
120,00 Lei
Portofel Barbatesc Maro-Cafea Cu Inchidere Prin Alaturare
Nou
Model bărbătesc. Piele naturală. Închidere prin alăturare. Capsă și clapetă în interior pentru securizare. Spațiu pentru documente cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartiment pentru mărunt. Portofel Bărbătesc Maro-Cafea Cu Închidere Prin Alăturare.Dimensiuni: 12x9.5x3 cm..
120,00 Lei
Portofel Barbatesc Bleumarin Cu Inchidere Prin Alaturare
Nou
Model bărbătesc. Piele naturală. Închidere prin alăturare. Capsă și clapetă în interior pentru securizare. Spațiu pentru documente cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartiment pentru mărunt. Portofel Bărbătesc Bleumarin Cu Închidere Prin Alăturare.Dimensiuni: 12x9.5x3 cm ..
120,00 Lei
Portofel Barbatesc Maro Cu Inchidere Prin Alaturare
Nou
Model bărbătesc. Piele naturală. Închidere prin alăturare. Capsă și clapetă în interior pentru securizare. Spațiu pentru documente cu foto. Compartimente pentru bancnote. Compartiment pentru mărunt. Portofel Bărbătesc Maro Cu Închidere Prin Alăturare.Dimensiuni: 12x9.5x3 cm ..
120,00 Lei
Portofel Maro Cu Inchidere Simpla
Nou
Portofel Maro Cu Închidere Simplă.  Aspect clasic, curat. Piele 100% naturală. Model slim, ce vă poate ajută să mențineți în cea mai bună ordine esențialele de valoare. Compartimente pentrucarduri  și numerar. Articol unisex.Dimensiuni: 18 x 9 x 1.5 ..
129,00 Lei
Geanta Stefano Neagra Crossbody
Nou
Model uzual. Design original. Buzunar aplicat transversal în exterior pe partea frontală. Buzunar încastrat în exterior pe partea dorsală. Închidere cu fermoar pentru securitate sporită a obiectelor de valoare. Geanta Stefano Neagră Crossbody dispune și de un al tr..
114,00 Lei
Portofel Nicolas Maro Deschidere Orizontala
Nou
Portofel clasic. Piele naturală 100%. Stil practic și elegant. Bună organizare a esențialelor personale. Culoare uni.Portofelul Nicolas Maro Deschidere Orizontală este un portofel casual, pentru utilizare intensă, foarte bine compartimentat și cu o formă compactă, ușor de purtat și manevrat.Dim..
129,00 Lei
Portofel Ivan Grena Cu Capsa
Nou
100% din piele naturală. Material moale la atingere, durabil. Pentru monede există un compartiment sigur, separat, închis cu capsă. Locaș foto pentru un document, o fotografie. Buzunare ascunse. Portofelul Ivan Grena Cu Capsă protejează cardurile și bancnotele care se pot aș..
104,00 Lei
Portofel Ivan Camel Cu Capsa
Nou
100% din piele naturală. Material moale la atingere, durabil. Pentru monede există un compartiment sigur, separat, închis cu capsă. Locaș foto pentru un document, o fotografie. Buzunare ascunse. Portofelul Ivan Camel Cu Capsă protejează cardurile și bancnotele care se pot aș..
104,00 Lei
Portofel Gabriel Camel Inchidere Prin Alaturare
Nou
      Stil casual. Model extrem de practic. Compartimentare interioară atent realizată. Sloturi multiple de carduri. Închidere minimală prin alăturare.       Portofelul Gabriel Camel Închidere Prin Alăturare este un portofel lucrat din piel..
129,00 Lei
Portofel Favio Cognac Protectie RFID/NFC Contra Furtului De Date
Nou
Compartimentare bine pusă la punct. Pentru carduri oferă protecția anti-skimming împotriva furtului de date. Spații numeroase pentru bancnote, documente și monede.Portofelul Favio Cognac Protecție RFID/NFC Contra Furtului De Date oferă un design simplist, combinat cu durabilitate și s..
142,00 Lei
Portofel Gabriel Maro Inchidere Prin Alaturare
Nou
      Stil casual. Model extrem de practic. Compartimentare interioară atent realizată. Sloturi multiple de carduri. Închidere minimală prin alăturare.       Portofelul Gabriel Maro Închidere Prin Alăturare este un portofel lucrat din piele..
129,00 Lei
Portofel Maro-Cognac Protectie RFID/NFC Anti-skimming
Nou
Atenție sporită la detalii. Stil clasic. Material durabil, piele naturală 100%. Culoare practică. Este prevăzut cu protecție RFID/NFC contra furtului de date (anti-skimming). Textură exterioară plăcută.Portofelul Maro-Cognac Protecție RFID/NFC Anti-skimming este un model ele..
149,00 Lei
Portofel Nicolas Portocaliu Deschidere Orizontala
Nou
Portofel clasic. Piele naturală 100%. Stil practic și elegant. Bună organizare a esențialelor personale. Culoare uni.Portofelul Nicolas Portocaliu Deschidere Orizontală este un portofel casual, pentru utilizare intensă, foarte bine compartimentat și cu o formă compactă, ușor de purtat și manevr..
129,00 Lei
Portofel Luigi Camel Simplu
Nou
Model practic, confortabil. Accesoriu bărbătesc. Compartimentare bine pusă la punct. Design simplist. Stil elegant, durabil.Portofelul Luigi Camel Simplu este alegerea perfectă.Dimensiuni: 12.5x9.5x2cm (LungimexÎnălțimexLățime).Detalii interioare: 2 compartimente libere pentru bancnot..
99,00 Lei
Portofel Leone Cognac RFID/NFC Deschidere Verticala
Nou
Piele naturală, flexibilă, moale la atingere și durabilă. Compartiment dedicat pentru carduri ce este prevăzut cu protecție RFID/NFC contra furtului de date (anti-skimming). Pentru monede există un compartiment sigur, separat, închis cu capsă. 2 buzunare ascunse ce pot fi întrebuințate pen..
142,00 Lei
Portofel Gabriel Bordo Inchidere Prin Alaturare
Nou
      Stil casual. Model extrem de practic. Compartimentare interioară atent realizată. Sloturi multiple de carduri. Închidere minimală prin alăturare.       Portofelul Gabriel Bordo Închidere Prin Alăturare este un portofel lucrat din piel..
129,00 Lei
Portofel Gabriel Albastru Inchidere Prin Alaturare
Nou
      Stil casual. Model extrem de practic. Compartimentare interioară atent realizată. Sloturi multiple de carduri. Închidere minimală prin alăturare.       Portofelul Gabriel Albastru Închidere Prin Alăturare este un portofel lucrat din piele ..
129,00 Lei
Portofel Fabian Maro Model Clasic
Nou
Model clasic. Multiple spații de depozitare a actelor personale, a cardurilor și a banilor. Piele naturală. Cusături perfecte și contrastante.Portofelul Fabian Maro Model Clasic este un portofel multifuncțional ce oferă numeroase compartimente atent dispuse.Dimensiuni: 12.5x9.5x3cm&nb..
117,00 Lei
Portofel Fabian Galben Model Clasic
Nou
Model clasic. Multiple spații de depozitare a actelor personale, a cardurilor și a banilor. Piele naturală. Cusături perfecte și contrastante.Portofelul Fabian Galben Model Clasic este un portofel multifuncțional ce oferă numeroase compartimente atent dispuse.Dimensiuni: 12.5x9.5x3cm&..
117,00 Lei
Portofel Fabian Cognac Model Clasic
Nou
Model clasic. Multiple spații de depozitare a actelor personale, a cardurilor și a banilor. Piele naturală. Cusături perfecte și contrastante.Portofelul Fabian Cognac Model Clasic este un portofel multifuncțional ce oferă numeroase compartimente atent dispuse.Dimensiuni: 12.5x9.5x3cm&..
117,00 Lei
Portofel Fabian Camel Model Clasic
Nou
Model clasic. Multiple spații de depozitare a actelor personale, a cardurilor și a banilor. Piele naturală. Cusături perfecte și contrastante.Portofelul Fabian CXamel Model Clasic este un portofel multifuncțional ce oferă numeroase compartimente atent dispuse.Dimensiuni: 12.5x9.5x3cm&..
117,00 Lei
Portofel Nicolas Negru Deschidere Orizontala
Nou Stoc epuizat
Portofel clasic. Piele naturală 100%. Stil practic și elegant. Bună organizare a esențialelor personale. Culoare uni.Portofelul Nicolas Negru Deschidere Orizontală este un portofel casual, pentru utilizare intensă, foarte bine compartimentat și cu o formă compactă, ușor de purtat și manevrat.Di..
129,00 Lei
Portofel Luigi Negru Simplu
Nou Stoc epuizat
Model practic, confortabil. Accesoriu bărbătesc. Compartimentare bine pusă la punct. Design simplist. Stil elegant, durabil.Portofelul Luigi Negru Simplu este alegerea perfectă.Dimensiuni: 12.5x9.5x2cm (LungimexÎnălțimexLățime).Detalii interioare: 2 compartimente libere pentru bancnot..
99,00 Lei
Portofel Ivan Negru Cu Capsa
Nou Stoc epuizat
100% din piele naturală. Material moale la atingere, durabil. Pentru monede există un compartiment sigur, separat, închis cu capsă. Locaș foto pentru un document, o fotografie. Buzunare ascunse.Portofelul Ivan Negru Cu Capsă protejează cardurile și bancnotele care se pot așeza or..
104,00 Lei
Portofel Gabriel Negru Inchidere Prin Alaturare
Nou Stoc epuizat
      Stil casual. Model extrem de practic. Compartimentare interioară atent realizată. Sloturi multiple de carduri. Închidere minimală prin alăturare.       Portofelul Gabriel Negru Închidere Prin Alăturare este un portofel lucrat din piel..
129,00 Lei
Portofel Fabian Negru Model Clasic
Nou Stoc epuizat
Model clasic. Multiple spații de depozitare a actelor personale, a cardurilor și a banilor. Piele naturală. Cusături perfecte și contrastante.Portofelul Fabian Negru Model Clasic este un portofel multifuncțional ce oferă numeroase compartimente atent dispuse.Dimensiuni: 12.5x9.5x3cm&n..
117,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 30 (1 pagini)
Mesaj 24/7
Suport Luni-Vineri 9:00-17:00